Close

0654947994 info@rijschoolbakker.nl

Aanpak

Persoonlijke aanpak

Ik begeleid ieder persoonlijk en in de loop der lessen zal dan ook blijken hoeveel lessen je nodig hebt. Om deze reden werk ik dan ook niet met pakketten, zodat je nooit meer rijlessen betaalt dan nodig is of op examen gaat als je daar nog niet aan toe bent !  De rijlessen worden voornamelijk gegeven in het examen gebied, zodat je goed voorbereid bent op het praktijk-examen.

Slagingspercentage

Mede als gevolg van deze aanpak heb ik een zeer hoog slagingspercentage, want het gaat uiteindelijk om het resultaat! Zie ook link CBR. Waarschijnlijk ben ik niet de goedkoopste per uur, maar de kans is groot dat  je uiteindelijk wel goedkoper uit bent aan het einde van je rij-opleiding !

Tussentijdse toets en faalangst examen

Om je kans te vergroten om de 1e keer te slagen kun je een tussentijdse toets doen. Dit is een proef-examen bij het CBR welke je op 2/3 van je rijopleiding kunt doen.

Ook is het mogelijk om een faalangst examen te doen. Dit is speciaal bedoeld voor leerlingen die erg zenuwachtig zijn voor het examen. Zie info op de website van het CBR.